Back to Top

Rhea Peeters - 0499 16 89 93

Over mezelf

Shiatsu & Seiki

In 2003 ben ik begonnen met mijn shiatsu opleiding aan het Oost West Centrum in Antwerpen. Twee jaar later heb ik dan ook seiki ontdekt. Aangezien ik de beide met heel veel liefde beoefen en ook in de positieve aspecten geloof van beide leek mij kiezen tussen de twee heel erg moeilijk. Vandaar dat ik ze heb verweven met elkaar.

Nu nog steeds ben ik nog altijd even gefascineerd als in het begin door zowel shiatsu als seiki. Vandaar dat ik na het afronden van mijn shiatsu opleiding tot op vandaag de dag nooit gestopt ben met het volgen van workshops en extra lessen. Zo heb ik het geluk gehad enkele keren les te volgen van onder andere Akinobu Kishi Sensei, Master Wataru Ohashi, Akitomo Kobayashi Sensei en Kazuo Watanabe Sensei van het Japan Shiatsu College in Tokyo, Shigeru Onoda Sensei en Kyoko Kishi San. 

 

 

Yoga & Shiatsu

Shiatsu geven aan anderen is heel boeiend maar shiatsu kunnen geven aan jezelf is vooral heel erg praktisch. Ik wilde graag deze kennis delen met anderen en zo ben ik enkele jaren geleden gestart met het geven van yoga lessen. In deze lessen leren we hoe we ons eigen energiesysteem kunnen beheren en onszelf via oefeningen kunnen leren shiatsu geven.